tiistai 17. toukokuuta 2016

Tästä se lähtee!

Tervetuloa EUkkojen blogiin! Tässä blogissa kerromme upouudesta kv-hankkeestamme, joka ajoittuu ajanjaksolle 1.6.2016-31.5.2018.

Seitsemän opettajaamme, jotka ovat mukana hankkeessa, edustavat useimpia oppiaineistamme: käden taidot, kuvataiteet, tieto- ja viestintätekniikka, vieraat kielet ja suomi vieraana kielenä. Kaikki ovat motivoituneita ja kiinnostuneita tutustumaan kansainväliseen toimintaan ja eurooppalaiseen aikuisopetuksen kenttään sekä hankkimaan kontakteja tulevia projekteja varten.

Kahden vuoden aikana osallistumme joko oman alan koulutuksiin, kielikoulutuksiin tai job shadowing -jaksoihin Euroopan eri maissa lisätäksemme ammattitaitoamme ja edistääksemme organisaatiomme toimintaa ja kansainvälistymistä. Muodostamme hanketyöryhmän seuraamaan hanketta ja kokoamaan siitä saatavia tuloksia. Tulosten avulla jaamme henkilökunnallemme ja alueen muillekin toimijoille saamaamme tietoa ja kehitämme myös kansainvälistymisohjelmaamme edelleen.

Tulevaisuudessa haluamme olla mukana kehittämässä ja toimeenpanemassa eurooppalaista hanketta, jossa kansainvälistymiseen ja aikuiskoulutukseen liittyvän pääteeman alla voisi olla mukana eri oppiaineittemme edustajia, sekä opiskelijoita että opettajia, yhteistyössä samantapaisten eurooppalaisten organisaatioiden kanssa. Tuleva hanke voisi etsiä keinoja esimerkiksi kielten oppimisen, kotoutumisen ja kansainvälistymisen yhdistämiseen käden taitojen ja taiteiden parissa yhdessä toimimalla ja harrastamalla.

Nykyisestä hankkeesta toivomme kontakteja, joista voi tulla yhteistyökumppaneita tai joiden avulla voimme löytää yhteistyökumppaneita, sekä ideoita hankkeen teemoihin ja toteutustapoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti