keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Action! Cut!

Jos joku on joskus miettinyt, voiko Ecco-kengillä saada rakot jalkaan, niin voi. Toinen huomion arvoinen asia on se, että italialaiset hyttyset ovat pienempiä, ärsyttävempiä ja jättävät jälkeensä pienen punaisen patin, joka ei onneksi kutise. Niin ja ainakin firenzeläisissä taloissa on kaikissa omituinen pohjaratkaisu. Nurkan takana on aina lisää huoneita ja käytäviä. Putiikki saattaa näyttää kadulle päin norsuposliinikaupassa-kioskilta, mutta todellisuudessa siellä on noin 200 neliöä peräkanaa jaettuna pikkuisiin huoneisiin.

Tänään koulussa viimeistelimme käsikirjoituksemme. Aloitimme kuvaamisen, mutta eihän sitä virallisen koulupäivän aikana ehtinyt kovin pitkälle saada. Niinpä jatkoimme omin nokkinemme kuvaamista myöhälle iltapäivään ja reippaasti yli virka-ajan. Huomenna kuvaamme aamulla vielä pari kohtausta ja aloitamme editoinnin. Tässä pääosapariskunta saa ohjeita.


Koska primääritehtäväni täällä on tämän kurssin suorittaminen, jää minulta Galleria del'Accademia väliin. Ajattelin mennä sinne tänään ja enää en saa etukäteislippuja tälle viikolle. Jono museon pihalla on järjetön, joten en edes harkitse viettäväni siellä iltapäivän tunteja. Ei haittaa, koska näin jo vale-Daavid-patsaan toisen museon pihalla ja perjantaina menemme porukalla Uffiziin, joka on sekin hillitön taidegalleria. Kelpaa minulle.

Tänään pääsin sisälle Duomoon! Heti kuvaussessiomme loppumisen jälkeen rynnin pelipaikalle ja kerrankin kävi mäihä! Pääsin lyhyellä jonotuksella sisälle katedraaliin. Eilen nimittäin jono oli pitkän pitkä.

Pari tuntia harhailin ja seikkailin. Sen jälkeen kävimme syömässä porukalla ravintolassa, joka valmisti sapuskansa lähiruuasta, eli oli sangen toscanalainen. Nyt onkin jo aika kömpiä petiin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti