keskiviikko 23. toukokuuta 2018

Keskiviikko

Eilen olimme Oiassa, mistä melkein kaikki Santorinin postikorttikuvat on otettu, joten laitoin yhden kuvan eiliseltä. Yhteydet täällä ovat sen verran heikkoja, että montaa kuvaa ei saa lähetettyä, mutta laitan kuvia sitten lisää, kun tulen takaisin.

Tänään keskiviikkona lähdimme aamutunnin jälkeen kohti tomaattitehdas museota. Kyllä, luit oikein! Tehdas on lopettanut toimintansa 1980 ja siitä on sen jälkeen tehty museo. Paikka oli todella mielenkiintoinen.

Museosta lähdimme valmistamaan omaa lounastamme Megalochoriin, josta olikin livelähetys facessa. Ruoka oli todella hyvää!

Lounaan jälkeen kävelimme kreikkalaisen mytologian ja musiikin esittelyyn, jossa pääsimme myös itse soittamaan esiintyjän mukana. Minun soitin oli marakassi, enkä mokannut kertaakaan.

Musiikkiesityksen jälkeen patikoimme ylös kylään nimeltä Pyrgos. Pyrgos on toiminut joskus Santorinin pääkaupunkina. Patikointi kesti noin 40min. ja tietenkin ylämäkeen. Pyrgoksessa tutustuimme kylään ja sen kirkkoihin argeologin opastuksella. Samalla toteutimme yhtä tehtäväämme. Illalla söimme vielä Pyrgoksessa ja bussi haki meidät 21.30 sieltä pois.

Huomenna olisi vuorossa arkeologinen museo Therassa ja 360° kuvat ja paljon muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti